Merken

Bruessing werkt met hoogstaande kwaliteitsmerken die er volledig op gericht zijn om het meeste uit jouw huid te halen. We beoordelen je huidconditie en baseren ons productadvies op jouw huidbehoeften en persoonlijke wensen. Hierdoor weet je altijd zeker dat de producten die jij gebruikt goed zijn voor jou en je huid.

Extenso skincare

Dit, van oorsprong Nederlandse cosmeticahuis, biedt een compleet assortiment effectieve, overzichtelijke én betaalbare huidverzorging. De kwaliteitsproducten van Extenso skincare zijn 100% vegan en bestaan uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten boordevol werkstoffen en vitaminen. Er zijn geen overbodige geur- en kleurstoffen of parabenen aan toegevoegd. De producten zijn dierproefvrij.

Chi Essential Cosmetics

Alle producten van Chi Essential Cosmetics zijn 100% natuurlijk en zo veel mogelijk biologisch. De oerstoffen die gebruikt worden in de producten zijn soms al eeuwen oud. De ingrediënten bestaan onder andere uit vette plantolién, essentiële oliën, bloemwaters, klei en himalaya zouten. Hierdoor ontstaan uitzonderlijke combinaties voor algemene huidverzorging. Chi heeft ook verschillende productlijnen voor specifieke huidproblemen, kinderen én baby’s.

Aqua Organic

De producten van Aqua Organic zitten boordevol natuurlijke en biologische werkstoffen. De producten zijn 100% plantaardig en dus volledig vegan. Er zijn geen chemische stoffen zoals parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen aan toegevoegd. Aqua Organic specialiseert zich in natuurlijke huidverbetering én anti-aging. De ingrediënten bestaan uit hoge concentraties anti-oxidanten, vetzuren, vitaminen en mineralen.

Mesogun

Als je huidveroudering bij de kern wilt aanpakken, is de Mesogun-methode iets voor jou! Deze techniek brengt de werkzame stoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden namelijk dieper in de huid dan de meeste andere behandelmethodes, waarbij werkzame stoffen alleen worden ingebracht op de opperhuid. Mesoguntherapie werkt op je lederhuid, zo dicht mogelijk bij de kern van je huidproblemen. Met Mesogun geef je je huid op natuurlijke wijze een boost, zonder dat je onder het mes hoeft.
De methode is geschikt bij:
  • huidveroudering
  • huidverslapping
  • rokershuid
  • beschadigde huid
  • acnelittekens
december 10

Huidanalyse

Weet jij precies wat voor huidtype je hebt en dus waar jouw huid écht behoefte aan heeft? Doe de huidanalyse!

Lees meer
december 10

Gezichtsbehandelingen

Een stralend, fris uiterlijk begint bij je huid. Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan.

Lees meer
december 10

Anti-aging

Hoe goed jij ook voor je huid zorgt, er zijn altijd factoren waarop je geen invloed hebt. Zo kun je niet voorkomen dat je huid ouder wordt.

Lees meer

Wil jij ook een behandeling?
Hebben wij je enthousiast gemaakt en kun je niet langer wachten? We geven je graag meer informatie over de behandelingen en de tarieven.
Meld je direct aan voor een gratis intakegesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *