Medisch & Cosmetisch permanent make-up

Permanente Make-up

Permanente wenkbrauwen

Wil je graag een verzorgde uitstraling, met mooie wenkbrauwen? Zonder iedere ochtend met make-up je wenkbrauwen (bij) te tekenen?

READ MORE
Permanente Make-up

Ombré wenkbrauwen

Een redelijk nieuwe trend op het gebied van permanente wenkbrauwen is de Ombré-techniek. We noemen het ook wel 'Ombré-wenkbrauwen'.

READ MORE
Permanente Make-up

3D Hairstrokes

Met 'hairstrokes' bedoelen we de wenkbrauwen die je maakt met de moderne hairstroke-techniek. Inmiddels is deze vorm van permanente wenkbrauwen erg populair in Nederland.

READ MORE
Permanente Make-up

Permanente make-up verwijderen

Loop jij al een tijd rond met permanente make up, waar je helemaal niet tevreden over bent? Dan is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Zeker omdat het nogal wat doet met je uitstraling en je mimiek.

READ MORE
Permanente Make-up

Permanente lippen

Een mooi gevormde mond, met het liefst volle lippen. Dat wil natuurlijk iedereen! Helaas is niet iedereen gezegend met ideale lippen. Ook kunnen met het verstrijken van de jaren de lipcontouren vervagen.

READ MORE
Permanente Make-up

Permanente eyeliner

Een stralende blik benadruk je met make-up. Dit is de belangrijkste reden voor veel vrouwen om eyeliner te gebruiken. Door een lijntje boven en onder je wimpers te tekenen, lijken je wimpers voller en trekken je ogen volop de aandacht.

READ MORE
Permanente Make-up

Medische pigmentatie

Medische pigmentatie heeft een medische/camouflerende insteek om met name littekens, brandwonden of medische problemen te camoufleren. Niet te verwarren met permanente make-up, die een cosmetische insteek heeft.

READ MORE