Huidtherapie

Merk je dat je huid door de jaren heen veroudert, wil je jouw huid een heerlijke oppepper gegeven, heb je cellulite of is de haargroei op jouw hoofdhuid verminderd?
Mesotherapie is er voor jong en oud en verbetert de algehele huidconditie. De mesotherapiebehandeling bestaat uit een rijk gevulde cocktail van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastineaanmaak wordt gestimuleerd. De hooggedoseerde ingrediënten geven jouw huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces worden tegengegaan!

Waarom kiezen voor mesotherapie?

Veel vrouwen zijn niet ontevreden over hun huid, maar storen zich wel aan een aantal lijntjes of rimpeltjes. Mesotherapie zorgt voor huidverstrakking en voor hydratatie van de huid en geeft de huid weer een stralende, gezonde en heldere teint. De behandeling is er niet alleen voor het gezicht, maar ook voor de hals en het decolleté en is ook geschikt bij cellulite, acne, hyperpigmentatie en haaruitval.

 

Indicaties mesotherapie:

  • rimpels
  • fijne lijntjes
  • cellulite
  • grove huidstructuur
  • acne vulgaris
  • littekens als gevolg van acne of trauma
  • striae
  • hyperpigmentatie
  • cellulite

Onze werkwijze

De behandeling

Met een serum worden de werkzame stoffen in het behandelgebied gebracht. Een half uur voor de behandeling wordt er verdovende crème aangebracht op de huid. De kans op bijwerkingen is klein en de roodheid na de behandeling is minimaal.
We maken altijd eerst een afspraak met je om kennis te maken en om je vragen te beantwoorden. Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We bespreken je wensen en de mogelijkheden. Ook gaan we in op je gezondheid en medicijngebruik, want die kunnen invloed hebben op het ondergaan van de behandeling.

december 10

Huidanalyse

Weet jij precies wat voor huidtype je hebt en dus waar jouw huid écht behoefte aan heeft? Doe de huidanalyse!

Lees meer
december 10

Gezichtsbehandelingen

Een stralend, fris uiterlijk begint bij je huid. Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan.

Lees meer
december 10

Anti-aging

Hoe goed jij ook voor je huid zorgt, er zijn altijd factoren waarop je geen invloed hebt. Zo kun je niet voorkomen dat je huid ouder wordt.

Lees meer

Wil jij ook een behandeling?
Hebben wij je enthousiast gemaakt en kun je niet langer wachten? We geven je graag meer informatie over de behandelingen en de tarieven.
Meld je direct aan voor een gratis intakegesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *