Huidanalyse

Hoe selecteer jij jouw huidproducten? Laat je je beïnvloeden door de textuur, de geur en de prijs? Of speelt de reclame een rol? Waarschijnlijk denk je dat jouw huid net zo gelukkig wordt van die heerlijke crème of dat lekkere serum als jij zelf, maar klopt dat wel? Weet jij precies wat voor huidtype je hebt en dus waar jouw huid écht behoefte aan heeft?

Een huidanalyse is de perfecte manier om erachter te komen of er bepaalde stoffen zijn waar jouw huid behoefte aan heeft of juist niet en of je allergieën hebt. Ook de oorzaak van huidproblemen komt door middel van een huidanalyse aan het licht. Aan de hand van de analyse kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Ook krijg je persoonlijk productadvies zodat je zeker weet dat je ook thuis doorwerkt aan huidverbetering.

december 10

Huidanalyse

Weet jij precies wat voor huidtype je hebt en dus waar jouw huid écht behoefte aan heeft? Doe de huidanalyse!

Lees meer
december 10

Gezichtsbehandelingen

Een stralend, fris uiterlijk begint bij je huid. Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan.

Lees meer
december 10

Anti-aging

Hoe goed jij ook voor je huid zorgt, er zijn altijd factoren waarop je geen invloed hebt. Zo kun je niet voorkomen dat je huid ouder wordt.

Lees meer

Wil jij ook een behandeling?
Hebben wij je enthousiast gemaakt en kun je niet langer wachten? We geven je graag meer informatie over de behandelingen en de tarieven.
Meld je direct aan voor een gratis intakegesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *