Fractional Needling

Wat is fractional needling?

Fractional needling is een huidverbeteringsbehandeling die gebruik maakt van natuurlijke materialen. De behandeling werkt effectief tegen littekens door acne of fijne rimpeltjes in het gezicht.

Waarom kiezen voor fractional needling?

Wil je een stralende huid zonder vlekjes of pukkeltjes? Dankzij fractional needling wordt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd. De celdeling van de huid krijgt een enorme boost, waardoor er sneller nieuwe cellen worden aangemaakt. Het gevolg? Een huid die weer mooi dun wordt!

 

Fractional needling is geschikt voor:

  • 
Pigmentvlekken
  • Littekens
  • Acne
  • Rimpels
  • Huidverslapping
  • Poriën
  • Onzuivere huid
  • Slecht doorbloede huid
december 10

Huidanalyse

Weet jij precies wat voor huidtype je hebt en dus waar jouw huid écht behoefte aan heeft? Doe de huidanalyse!

Lees meer
december 10

Gezichtsbehandelingen

Een stralend, fris uiterlijk begint bij je huid. Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan.

Lees meer
december 10

Anti-aging

Hoe goed jij ook voor je huid zorgt, er zijn altijd factoren waarop je geen invloed hebt. Zo kun je niet voorkomen dat je huid ouder wordt.

Lees meer

Onze werkwijze

Ieder gezicht is uniek en iedereen in de salon heeft andere wensen. We maken altijd eerst een afspraak met je om kennis te maken en om je vragen te beantwoorden. Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We bespreken je wensen en de mogelijkheden. Ook gaan we in op je gezondheid en medicijngebruik, want dit kan invloed hebben op het ondergaan van Princess fillers.

 

Fractional needling: de behandeling

 

De kleine naaldjes die op de huid worden geplaatst, maken kleine openingen in de huid. Deze openingen worden gevuld met hyaluronzuur. Het hyaluronzuur zet het herstelmechanisme van de huid aan werk. Door de prikkeling van de naaldjes wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De twee bouwstenen van de huid. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en laat direct resultaat zien. De herstelperiode duurt 1 tot 2 dagen.

Tip!
Gebruik na de behandeling 24 uur geen make-up om de herstelperiode niet te verstoren.

Meer weten of gelijk een afspraak maken?
Hebben wij je enthousiast gemaakt en kun je niet langer wachten? We geven je graag meer informatie over de behandelingen en de tarieven. Meld je direct aan voor een gratis intakegesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *